Куп БиХ: Пехар иде Сарајеву или Широком Бријегу?

Први финални сусрет Купа Босне у Херцеговине за сезону 2018/19. у којем ће се састати Сарајево и Широки Бријег биће одигран у сриједу, 8. маја, од 18. 00 сати на стадиону "Асим Ферхатовић-Хасе".

Фудбал 07.05.2019 | 08:45
Куп БиХ: Пехар иде Сарајеву или Широком Бријегу?
"Бордо тим" је на путу до финала био бољи од Вележа, какањског Рудара, Зрињског и Слоге из Горњег Црњелова, док је Широки Бријег побиједио Жељезничар, Слободу, бањалучки Борац и ТОШК.

Тренер тима са "Кошева" Хусреф Мусемић очекује занимљив двомеч.

"Финалне утакмице представљају врхунац овог такмичења гдје ће снаге одмјерити двије најбоље екипе. Широки Бријег има квалитетну екипу, сигурно је да желе освојити трофеј као и ми. Мислим да можемо очекивати двије интересантне утакмице, које ће, надам се, протећи у фер и коректном спортском духу", рекао је Мусемић за званични сајт Фудбалског савеза БиХ.

Његов колега са клупе Широкобријежана Гоце Седлоски нагласио је да је "финале награда за наш напоран и поштен рад и надамо се да ћемо се представити у најбољем свијетлу".

"Знамо да је ово друго финале за наш клуб у задње три године и то представља испуњавање наших амбиција. Мало је специфично, са једне стране јер се играју двије утакмице, но са друге стране је добро што ћемо реванш одиграти пред нашим навијачима и можемо да кажемо да ћемо дати и више од нашег максимума како бисмо обрадовали наше симпатизере", изјавио је македонски стручњак.

Реванш сусрет на распореду је 15. маја на стадиону "Пецара".

Извор: мондо.ба, Фена

Коментари / 0

Оставите коментар