Пантић: "Напишите, ја сам кретен"!

На питање шта се тачно догодило, Пантић је рекао: "Напишите, ја сам кретен!"

Србија 06.05.2019 | 13:18
Пантић: "Напишите, ја сам кретен"!
Познати спортски коментатот Милојко Пантић (72) приведен је синоћ на Бранковом мосту, после судара са џипом интервентне јединице, а према последњим информацијама возио је са 1.73 промила алкохола у крви! Он је, након трежњења пуштен из притвора у 11:47, а његов излазак из станице изазвао је огромну пажњу медија.

Када је изашао из притвора он је рекао да је био на свадби и да је мало попио.

- Био сам на весељу, попио мало, и то је то. Ништа се није десило, нисам никога убио, никог нисам згазио...- каже коментатор.

 На питање шта се тачно догодило, он је рекао: "Напишите, ја сам кретен!"

Упитан да ли је тачно да је ударио у аутомобил интервентне полиције, па потом побегао са лица места, Милојко каже: "Ја побегао са лица места? Не знам шта се догодило" - казао је Пантић.

Он је синоћ на трежњење одведен око 1 сат после поноћи.

"У Улици Старо сајмиште у Новом Београду дошло је до саобраћајне незгоде тако што М. П. (1947), возач аутомобила ''форд фокус'', није поступио у складу саобраћајним знаком ''обавезно заустављање - стоп'', већ је наставио кретање и ударио у службено возило Интервентне јединице мицубиши пајеро" наводи у МУП.

Након незгоде, возач "форд фокуса" се удаљио са лица места, тако што је покушао да побегне у правцу Зеленог венца и то возећи супротном коловозном траком преко Бранковог моста, навела је полиција, али и да је возачу возила "форд фокус" је, због утврђене количине алкохола у крви, одређено задржавање до истрежњења.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

007

06.05.2019 12:29

Одавно си ти крет..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

06.05.2019 12:34

ПАНТИЋУ ЛЕГЕНДО.ТИ СИ ЈЕДАН ЈЕДИНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛудиМилојко011

06.05.2019 13:01

Хоћеш да напишу можда, КРЕТЕНЧИНА? :) то је више реално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

06.05.2019 13:40

Стално пијан вози. Морало је једном да се ово деси. Инаце веома лос цовјек

ОДГОВОРИТЕ