Pantić: "Napišite, ja sam kreten"!

Na pitanje šta se tačno dogodilo, Pantić je rekao: "Napišite, ja sam kreten!"

Srbija 06.05.2019 | 13:18
Pantić: "Napišite, ja sam kreten"!
Poznati sportski komentatot Milojko Pantić (72) priveden je sinoć na Brankovom mostu, posle sudara sa džipom interventne jedinice, a prema poslednjim informacijama vozio je sa 1.73 promila alkohola u krvi! On je, nakon trežnjenja pušten iz pritvora u 11:47, a njegov izlazak iz stanice izazvao je ogromnu pažnju medija.

Kada je izašao iz pritvora on je rekao da je bio na svadbi i da je malo popio.

- Bio sam na veselju, popio malo, i to je to. Ništa se nije desilo, nisam nikoga ubio, nikog nisam zgazio...- kaže komentator.

 Na pitanje šta se tačno dogodilo, on je rekao: "Napišite, ja sam kreten!"

Upitan da li je tačno da je udario u automobil interventne policije, pa potom pobegao sa lica mesta, Milojko kaže: "Ja pobegao sa lica mesta? Ne znam šta se dogodilo" - kazao je Pantić.

On je sinoć na trežnjenje odveden oko 1 sat posle ponoći.

"U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ''ford fokus'', nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ''obavezno zaustavljanje - stop'', već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice micubiši pajero" navodi u MUP.

Nakon nezgode, vozač "ford fokusa" se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta, navela je policija, ali i da je vozaču vozila "ford fokus" je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

007

06.05.2019 12:29

Odavno si ti kret..

ODGOVORITE
Name

BOBA

06.05.2019 12:34

PANTIĆU LEGENDO.TI SI JEDAN JEDINI.

ODGOVORITE
Name

LudiMilojko011

06.05.2019 13:01

Hoćeš da napišu možda, KRETENČINA? :) to je više realno.

ODGOVORITE
Name

Tito

06.05.2019 13:40

Stalno pijan vozi. Moralo je jednom da se ovo desi. Inace veoma los covjek

ODGOVORITE