Пантић задржан на тријежњењу

Спортски коментатор Милојко Пантић (72) задржан је ноћас у полицијској станици на тријежњењу, након што је у алкохолисаном стању својим возилом форд фокус ударио у џип интервентне јединице на Новом Београду, а затим покушао да побјегне преко Бранковог моста, возећи у супротном смјеру.

Србија 06.05.2019 | 12:09
Пантић задржан на тријежњењу
У МУП-у су Тањугу потврдили да је синоћ око 23.20 сати приведен у полицијску станицу М.П. (72) на тријежњење, јер је возио под дејством алкохола, са 1,73 промила алкохола у крви.

Медији су пренијели да је ријеч о познатом спортском коментатору.

"У Улици Старо сајмиште у Новом Београду дошло је до саобраћајне незгоде тако што М. П. (1947), возач аутомобила форд фокус, није поступио у складу саобраћајним знаком 'обавезно заустављање - стоп', већ је наставио кретање и ударио у службено возило Интервентне јединице мицубиши пајеро", наводи се у одговору МУП-а достављеном Тањугу.

Након незгоде, возач форд фокуса се удаљио са лица мјеста, тако што је покушао да побјегне у правцу Зеленог венца и то возећи супротном коловозном траком преко Бранковог моста.

Патрола Интервентне јединице сустигла је и зауставила М. П. на раскрсници Бранковог моста и Поп Лукине улице.

Након тога су на лице мјеста изашли припадници саобраћајне полиције који су утврдили да је М. П. управљао возилом под дејством алкохола, а алкотест је показао да је имао 1,73 промила алкохола у крви.

Возачу је због утврђене количине алкохола у крви одређено задржавање до истрежњења. 

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ФУЈ

06.05.2019 10:22

Пијана матора будала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.05.2019 11:04

Среца да не уби никога.ех сто је матор па јос пијан.