Након "рибања", похвале - и на рачун младих!

Овога пута Андреа Тринкијери био је задовољан издањем својих играча, а похвалио је и наступе младих који су добили нешто већу шансу против Динамика и искористили је.

Кошарка 06.05.2019 | 13:30
Након "рибања", похвале - и на рачун младих!
Бурна конференција за медије после Тамиша пробудила је играче Партизана.

Андреа Тринкијери је упркос победи против Панчеваца (84:80) жестоко критиковао своје играче због приступа утакмици означивши партију "срамотном за клуб", да би то изазвало позитивну реакцију код њих и убедљиву победу само три дана касније.

Динамик је био "непожељан гост" у хали "Александар Николић" и убедљиво је поражен (96:58), а Тринкијери је након утакмице био далеко задовољнији...

"Видели смо два лица нашег тима. Тамиш и вечерас. Приступ, концентрација, одбрана..нрмс ту више шта да се каже. Када имаш приступ, кад имаш одбрану, кад имаш концентрацију, онда млади играчи могу да играју, и добро да играју", рекао је Тринкијери који је дао шансу младом Трифуновићу и Пецарском, да би му они одговорили одличним партијама.

Словеначки стратег на клупи гостију Миро Алиловић знао је да ће Динамик морати да потражи шансу против других у групи "Б" после онакве партије против Тамиша.

"Ми смо очекивали да ће Партизан да се пробуди после прошле утакмице, да ће почети чврсто и агресивно. Међутим ми смо на свим тим стварима губили игру у сваком контакту. И у одбрани и у нападу. Партизан нас је надскакао у офанзивном скоку, даље, дали су 52 поена из рекета наспрам наших 18, где се види та чврстина", рекао је Алиловић и закључио:

"Такође, ми смо шутнули смо шест слободних бацања. На нама је само да дигнемо главу и да се припремимо за напредне утакмице".

РЕЗУЛТАТИ 3. КОЛА Б ГРУПЕ

ОКК Нови Пазар - Тамиш 92:84
/Хаџифејзовић 28п, 7ск - Митровић 17п, 4ас/

Слобода - Мега 80:105
/Ђорђевић 18п - Мишковић 20п, 7ск/

Партизан - Динамик 96:58
/Јанковић 16п, 7ск - Шалић 10п, 8ск/

ТАБЕЛА: Партизан 3-0, Мега 2-1, Нови Пазар 1-2, Тамиш 1-2, Слобода 1-2, Динамик 1-2.

ПАРОВИ 4. КОЛА (9. и 10. мај): Динамик - Мега, Тамиш - Слобода, Нови Пазар - Партизан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар