Nakon "ribanja", pohvale - i na račun mladih!

Ovoga puta Andrea Trinkijeri bio je zadovoljan izdanjem svojih igrača, a pohvalio je i nastupe mladih koji su dobili nešto veću šansu protiv Dinamika i iskoristili je.

Košarka 06.05.2019 | 13:30
Nakon "ribanja", pohvale - i na račun mladih!
Burna konferencija za medije posle Tamiša probudila je igrače Partizana.

Andrea Trinkijeri je uprkos pobedi protiv Pančevaca (84:80) žestoko kritikovao svoje igrače zbog pristupa utakmici označivši partiju "sramotnom za klub", da bi to izazvalo pozitivnu reakciju kod njih i ubedljivu pobedu samo tri dana kasnije.

Dinamik je bio "nepoželjan gost" u hali "Aleksandar Nikolić" i ubedljivo je poražen (96:58), a Trinkijeri je nakon utakmice bio daleko zadovoljniji...

"Videli smo dva lica našeg tima. Tamiš i večeras. Pristup, koncentracija, odbrana..nrms tu više šta da se kaže. Kada imaš pristup, kad imaš odbranu, kad imaš koncentraciju, onda mladi igrači mogu da igraju, i dobro da igraju", rekao je Trinkijeri koji je dao šansu mladom Trifunoviću i Pecarskom, da bi mu oni odgovorili odličnim partijama.

Slovenački strateg na klupi gostiju Miro Alilović znao je da će Dinamik morati da potraži šansu protiv drugih u grupi "B" posle onakve partije protiv Tamiša.

"Mi smo očekivali da će Partizan da se probudi posle prošle utakmice, da će početi čvrsto i agresivno. Međutim mi smo na svim tim stvarima gubili igru u svakom kontaktu. I u odbrani i u napadu. Partizan nas je nadskakao u ofanzivnom skoku, dalje, dali su 52 poena iz reketa naspram naših 18, gde se vidi ta čvrstina", rekao je Alilović i zaključio:

"Takođe, mi smo šutnuli smo šest slobodnih bacanja. Na nama je samo da dignemo glavu i da se pripremimo za napredne utakmice".

REZULTATI 3. KOLA B GRUPE

OKK Novi Pazar - Tamiš 92:84
/Hadžifejzović 28p, 7sk - Mitrović 17p, 4as/

Sloboda - Mega 80:105
/Đorđević 18p - Mišković 20p, 7sk/

Partizan - Dinamik 96:58
/Janković 16p, 7sk - Šalić 10p, 8sk/

TABELA: Partizan 3-0, Mega 2-1, Novi Pazar 1-2, Tamiš 1-2, Sloboda 1-2, Dinamik 1-2.

PAROVI 4. KOLA (9. i 10. maj): Dinamik - Mega, Tamiš - Sloboda, Novi Pazar - Partizan.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar