Мелоун: Срце ми стало кад сам видео Николу да храмље!

Јокић: Како сам се одморио? Јео, гледао серију, опет јео, спавао. . . ! "На утакмицу нисам мислио", поручио српски ас.

Кошарка 06.05.2019 | 13:00
Мелоун: Срце ми стало кад сам видео Николу да храмље!
Никола Јокић није завршио ноћашњи меч против Портланда због болова у колену. Навијачи Денвера озбиљно су се забринули када су видели српског аса како храмљући иде ка клупи, а шта тек рећи за тренера Мајкла Малоуна...

"Срце ми је стало! Он је главни човек наше франшизе. Ударио га је неко коленом и то је то. Срећом, није ништа озбиљно. Никола је сјајан, све саиграче чни бољим. Није себичан, игра паметно... Увек изабере најбоље решење", није штедео комплименте Мелоун после четвртог трипл дабла нашег аса у овосезонском пељ-офу. Јокић је тако постао тек седми играч у историји НБА лиге коме је пошло за руком да у једној сезони на четири меча двоцифреним бројакма попуни три колоне. Пре њега само Вилт Чемберлејн, Меџик Џонсон, Леброн Џејмс, Раџон Рондо, Џејсон Кид и Оскар Робертсон. 

Јокић је поново остао смирен, без икакве еуфорије...

"Жељни смо доказивања и чини ми се да више мрзимо поразе него што волимо победе. То је баш чудно. Увек дајемо све од себе. Тако је било и ноћас". 

Повреда?

"Колено је сада добро. Добио сам јак ударац, чудно сам се осећао и нисам могао да поднесем да останем у игри. Сада је у реду".  

На претходном сусрету са Портландом Никола Јокић на паркету провео је невероватних 65 минута. На питање како се одмарао после тог дуела српски горостас дао је занимљив одговор:

"Добро сам јео, гледао серију, па сам онда опет јео, спавао... На утакмицу нисам размишљао", казао је Јокић и изазвао смех присутних новинара. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар