Meloun: Srce mi stalo kad sam video Nikolu da hramlje!

Jokić: Kako sam se odmorio? Jeo, gledao seriju, opet jeo, spavao. . . ! "Na utakmicu nisam mislio", poručio srpski as.

Košarka 06.05.2019 | 13:00
Meloun: Srce mi stalo kad sam video Nikolu da hramlje!
Nikola Jokić nije završio noćašnji meč protiv Portlanda zbog bolova u kolenu. Navijači Denvera ozbiljno su se zabrinuli kada su videli srpskog asa kako hramljući ide ka klupi, a šta tek reći za trenera Majkla Malouna...

"Srce mi je stalo! On je glavni čovek naše franšize. Udario ga je neko kolenom i to je to. Srećom, nije ništa ozbiljno. Nikola je sjajan, sve saigrače čni boljim. Nije sebičan, igra pametno... Uvek izabere najbolje rešenje", nije štedeo komplimente Meloun posle četvrtog tripl dabla našeg asa u ovosezonskom pelj-ofu. Jokić je tako postao tek sedmi igrač u istoriji NBA lige kome je pošlo za rukom da u jednoj sezoni na četiri meča dvocifrenim brojakma popuni tri kolone. Pre njega samo Vilt Čemberlejn, Medžik Džonson, Lebron Džejms, Radžon Rondo, Džejson Kid i Oskar Robertson. 

Jokić je ponovo ostao smiren, bez ikakve euforije...

"Željni smo dokazivanja i čini mi se da više mrzimo poraze nego što volimo pobede. To je baš čudno. Uvek dajemo sve od sebe. Tako je bilo i noćas". 

Povreda?

"Koleno je sada dobro. Dobio sam jak udarac, čudno sam se osećao i nisam mogao da podnesem da ostanem u igri. Sada je u redu".  

Na prethodnom susretu sa Portlandom Nikola Jokić na parketu proveo je neverovatnih 65 minuta. Na pitanje kako se odmarao posle tog duela srpski gorostas dao je zanimljiv odgovor:

"Dobro sam jeo, gledao seriju, pa sam onda opet jeo, spavao... Na utakmicu nisam razmišljao", kazao je Jokić i izazvao smeh prisutnih novinara. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar