Солскјер: Нисмо заслужили Лигу шампиона!

Менаџер Манчестер јунајтеда Оле Гунар Солскјер био је разочаран после другог узастопног ремија "црвених ђавола" у Премијер лиги.

Фудбал 06.05.2019 | 10:30
Солскјер: Нисмо заслужили Лигу шампиона!
Јунајтед је као гост против Хадерсфилда одиграо 1:1, баш као и протеклог викенда са Челсијем и тако изгубио и теоретске шансе да се докопа места које води у Лигу шампиона.

Норвежанин је по завршетку меча био искрен рекавши да његов тим после свега није показао да поседује довољно елемената да би играо наредне сезоне у елитном такмичењу.

"Нисмо случајно шести на табели, за то постоје разлози. Током сезоне нисмо били довољно добри да се заслужимо место које води у лигу шампиона. То није изненађење, али смо се свакако надали бољој игри на овом мечу. Нисмо освојили довољно бодова, добили довољан број утакмица, дали довољан број голова. Тешко је када усред сезоне останете без менаџера. То нас је коштало", рекао је Норвежанин.

Њега очекује озбиљан задатак на лето да покуша да освежи тим и спреми га за наредну сезону.

"Ово само показује где се тренутно као клуб налазимо. Не живимо у свету фантазија, знамо да нисмо дорасли томе да стигнемо водећа два тима, далеко смо од њих, али као Манчестер јунајтед не бисмо смели да кажемо да смо далеко од топ четири. Заостајемо на многим нивоима, али то је истовремено и изазов за све. Сигуран сам да ћемо одговорити на њега", рекао је Солскјер.

Он није желео да прича о појединачном учинку.

"Није време за причу о појединцима. Играчи ме нису изневерили, ми смо тим, али тим који је показао знаке умора у финишу. Лако је кад се побеђује у низу, али тешко је када не иде. Данас није био проблем труд играча, једноставно нисмо били довољно добри да задржимо предност. Поклонили смо им гол, видео сам често да правимо сличне грешке после корнера за нас и на томе ћемо морати да радимо", закључио је Солскјер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар