Косановић: Можда добијају наређење?

"Зато има 1. 200 гледалаца, а не више. . . ", рекао је Милорад Косановић после пораза у Хумској, након спорног гола Александра Шћекића.

Фудбал 06.05.2019 | 09:00
Косановић: Можда добијају наређење?
Очекивано незадовољство Милорада Косановића после пораза у Хумској.

Његови фудбалери играли су одличном током првог полувремена, дали гол и погодили стативу, да би у наставку Данило Пантић поравнао резултат, а потпуни преокрет направио Александар Шћекић у 93. минуту утакмице (2:1).

Шутирао је главом после гужве, одбранио је то Никола Петровић, али прекасно по процени Бојана Николића који је показао да је лопта прешла линију.

"Оно што ми смета јесте начин на који се утакмица водила и приводила крају, и како се завршила. Морају да се умешају неки људи који немају везе с спортом, са моралом још мање, можда то добију наређење, па морају тако? Не бих о томе много...", рекао је Косановић после меча за ТВ Арена Спорт и у истом тону, мирном, али разочараном наставио.

"Горак је укус у устима, осећам да ни публика то не воли, не може да поднесе, то ради против овог спорта. Зато има 1.200 гледалаца, а не више...".

Када је у питању сама утакмица, био је задовољан партијом својих играча.

"Поносан сам на момке. Одиграли су 90 минута у ужасним условима, могли су да поведу 2:0, све би било готово, али могли су да приме и три-четири гола", рекао је Косановић.

Саво Милошевић није говорио о поготку Александра Шћекића већ о карактеру екипе.

"Логично је да у неком моменту одиграју лоше, носе притисак. Тешко је очекивати да дају максимум баш у сваком моменту... И данас смо створили много шанси, није смело да се деси да стрепимо до краја, али смо издржали и на карактер окренули меч. Поуке ћемо извлачити из меча у меч", казао је тренер Партизана после утакмице.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар