Вучић: ''Они нека буду нинџе...''

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас, да је долазећи на посао поздравио особе које су биле у шатору које је опозиција поставила синоћ у оквиру свог протеста, и пренио да ће он да нуди грађанима аутопутеве, а они да се кандидују за ниџе.

Србија 05.05.2019 | 12:01
Вучић: ''Они нека буду нинџе...''
"Нисмо у истој сфери интереса, на истом нивоу. Ја сам далеко испред, нинџе не могу да погледам, нити да се са њима сукобљавам", указао је он поводом изјаве Бранислава Лечића да ће учесници протеста бити командоси и ниџе у одбрани од његове политике.

Пренео је да је данас, када је долазио на псовао, поздравио окупљене, питао да ли хоће нешто да поједу и да су му они махали, те да су послије, због тога, дошли њихови шефови Обрадовић или Кипријановић који су почели да вичу.

Што се тиче најаве да ће организовати у шатору који су поставили конференције за штампу, Вучић је рекао да су то њихове странке радиле и раније.

"Мисле да ће тако да врше притисак на мене. Сваки дан ћу им махнути када долазим на посао", најавио је он.

Указао је да је замолио министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића да им ослободи сав простор у парку.

"Требало је деца да се играју јуче и данас на том простору, да полицајци доведу службене псе, коње, да се играју са децом, донесу посебне справе за пењање. Ваљда ће једном да прекинуту са шаторовањем да деца могу да се играју", казао је Вучић.

Истакао је да погрешно мисле многи да је у политици важна техника.

"Није важна техника, већ садржај, шта је то што људима нудите - план и програм, а не нешто друго. Од њих нисам чуо никакав план и програм", подвукао је он.

Указао је да је велика вијест што нови инвеститор долази, додајући да је то добар сигнал и другим инвеститорима, те да ничија вика и више децибела неће моћи да то угрозе.

(Тањуг)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Врло паметно

05.05.2019 10:17

Не подржавам Вучића али мислим да му је ово прави потез. Игнорисати Обрадовића као и оне који хоће да заузму власт по сваку цијену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.05.2019 10:40

Па и он са Николићем је свашта радио да узме власт. Николић је ко фол страјковао глађу пред ТВ камерама а кад се камере угасе онда све надокнади.

Name

007

05.05.2019 10:33

Наша опозиција чува своје добро плачене фотеље,а ништа конкретно не чини,да поправи ситуацију у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

05.05.2019 11:13

Гдје је сатор ту трпеба да је и Миле?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.05.2019 13:59

Можда им плаћа трошкове, па кад опозиција додје на власт ето њега опет на другој страни.

Name

XY

06.05.2019 18:36

јесу ли звали рудоњу да им отпјева пјесму : црвен фесић ефендија кавазовић на мојој главу а ћилимче под пазухом да се нађе ако треба.

Name

брецало

05.05.2019 11:15

Е вуциц фино питао људе јесули гладни хоцели да им донесе несто за појести А код нас протести забрањени А код нас лукац одма изведе некакве корњаце да бију дјезу зене А код нас полиција гапси мајку и оца коме је ова власт убила сина браво република српска браво биса браво лукацу браво миле и компанијо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.5.5.2019

05.05.2019 13:43

Нико вам није крив када сте пуштили да раде шта хоћу.У другим земљама тражи се дозвола за протест,па ако добију протести се одрже.Жашто сте дозволили то.У рашкој Углљанин говори даћу назвати улицу по шиптарском терористи,власт ћути,то значи да одобравају.Угљанин каже даје србија створена на геноциду,власт ћути.На интернету стоје пасоши неодвисни Санџак ,власт ништа.Шта мислите у Сарајеву да србин напише Сарајево српска држава.Све док будете такве пропусте радили у закону,немој дасе зачудите кад буде војводина тражила самосталност.Уствари она има и свој грб.СРБИЈО освестисе дођи памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

44

06.05.2019 04:06

МАЈМУН

ОДГОВОРИТЕ