Vučić: ''Oni neka budu nindže...''

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, da je dolazeći na posao pozdravio osobe koje su bile u šatoru koje je opozicija postavila sinoć u okviru svog protesta, i prenio da će on da nudi građanima autoputeve, a oni da se kandiduju za nidže.

Srbija 05.05.2019 | 12:01
Vučić: ''Oni neka budu nindže...''
"Nismo u istoj sferi interesa, na istom nivou. Ja sam daleko ispred, nindže ne mogu da pogledam, niti da se sa njima sukobljavam", ukazao je on povodom izjave Branislava Lečića da će učesnici protesta biti komandosi i nidže u odbrani od njegove politike.

Preneo je da je danas, kada je dolazio na psovao, pozdravio okupljene, pitao da li hoće nešto da pojedu i da su mu oni mahali, te da su poslije, zbog toga, došli njihovi šefovi Obradović ili Kiprijanović koji su počeli da viču.

Što se tiče najave da će organizovati u šatoru koji su postavili konferencije za štampu, Vučić je rekao da su to njihove stranke radile i ranije.

"Misle da će tako da vrše pritisak na mene. Svaki dan ću im mahnuti kada dolazim na posao", najavio je on.

Ukazao je da je zamolio ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da im oslobodi sav prostor u parku.

"Trebalo je deca da se igraju juče i danas na tom prostoru, da policajci dovedu službene pse, konje, da se igraju sa decom, donesu posebne sprave za penjanje. Valjda će jednom da prekinutu sa šatorovanjem da deca mogu da se igraju", kazao je Vučić.

Istakao je da pogrešno misle mnogi da je u politici važna tehnika.

"Nije važna tehnika, već sadržaj, šta je to što ljudima nudite - plan i program, a ne nešto drugo. Od njih nisam čuo nikakav plan i program", podvukao je on.

Ukazao je da je velika vijest što novi investitor dolazi, dodajući da je to dobar signal i drugim investitorima, te da ničija vika i više decibela neće moći da to ugroze.

(Tanjug)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Vrlo pametno

05.05.2019 10:17

Ne podržavam Vučića ali mislim da mu je ovo pravi potez. Ignorisati Obradovića kao i one koji hoće da zauzmu vlast po svaku cijenu.

ODGOVORITE
Name

Re

05.05.2019 10:40

Pa i on sa Nikolićem je svašta radio da uzme vlast. Nikolić je ko fol strajkovao glađu pred TV kamerama a kad se kamere ugase onda sve nadoknadi.

Name

007

05.05.2019 10:33

Naša opozicija čuva svoje dobro plačene fotelje,a ništa konkretno ne čini,da popravi situaciju u Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

Yu

05.05.2019 11:13

Gdje je sator tu trpeba da je i Mile?

ODGOVORITE
Name

Re

05.05.2019 13:59

Možda im plaća troškove, pa kad opozicija dodje na vlast eto njega opet na drugoj strani.

Name

XY

06.05.2019 18:36

jesu li zvali rudonju da im otpjeva pjesmu : crven fesić efendija kavazović na mojoj glavu a ćilimče pod pazuhom da se nađe ako treba.

Name

brecalo

05.05.2019 11:15

E vucic fino pitao ljude jesuli gladni hoceli da im donese nesto za pojesti A kod nas protesti zabranjeni A kod nas lukac odma izvede nekakve kornjace da biju djezu zene A kod nas policija gapsi majku i oca kome je ova vlast ubila sina bravo republika srpska bravo bisa bravo lukacu bravo mile i kompanijo

ODGOVORITE
Name

Neđo.5.5.2019

05.05.2019 13:43

Niko vam nije kriv kada ste puštili da rade šta hoću.U drugim zemljama traži se dozvola za protest,pa ako dobiju protesti se održe.Žašto ste dozvolili to.U raškoj Uglljanin govori daću nazvati ulicu po šiptarskom teroristi,vlast ćuti,to znači da odobravaju.Ugljanin kaže daje srbija stvorena na genocidu,vlast ćuti.Na internetu stoje pasoši neodvisni Sandžak ,vlast ništa.Šta mislite u Sarajevu da srbin napiše Sarajevo srpska država.Sve dok budete takve propuste radili u zakonu,nemoj dase začudite kad bude vojvodina tražila samostalnost.Ustvari ona ima i svoj grb.SRBIJO osvestise dođi pameti.

ODGOVORITE
Name

44

06.05.2019 04:06

MAJMUN

ODGOVORITE