Бејл више неће играти за Реал?!

Зидан је, по свему судећи, прецртао Велшанина за сва времена. . .

Фудбал 05.05.2019 | 14:15
Бејл више неће играти за Реал?!
Данима уназад добијамо индиректне поруке да Гарет Бејл завршио са Реал Мадридом. Ево и једне поприлично директне: сви мадридски медији објавили су вечерас да је Зинедин Зидан прецртао Велшанина и да је доказ за то списак играча за сутрашњи меч са Виљареалом, на коме нема најплаћенијег члана тима. 

Марка пише да Зидан није могао да пређе преко онога што је Бејл урадио прошле недеље, када је после пораза од Рајо Ваљекана својим превозом отишао са Ваљекаса, уместо да се са екипом аутобусом врати у Валдебебас. Зизу је после чак изјавио да није сигуран колико је Гарет Бејлпосвећен обавезама у клубу, па оваква одлука и не чуди много. Чак је поприлично извесно да је Бејл своје у белом дресу "одиграо"...  

Зидан за меч против Виљареала (недеља, 16.15) неће моћи да рачуна ни на повређене Серхија Рамоса, Одриозолу и Бензему, односно на Луку Модрића и Данија Себаљоса, чији изостанак није "оправдан" од стране медија. У конкуренцију за тим враћа се млади Бразилац Винисијус после два месеца паузе због повреде.   

Ову играчи на које Зидан рачуна за меч против Виљареала: Навас, Куртоа, Варан, Ваљехо, Наћо, Марсело, Регилон, Крос, Каземиро, Валверде, Љоренте, Асенсио, Баим Дијаз, Иско, Маријано, Лукас Васкез и Винисијус. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар