Bejl više neće igrati za Real?!

Zidan je, po svemu sudeći, precrtao Velšanina za sva vremena. . .

Fudbal 05.05.2019 | 14:15
Bejl više neće igrati za Real?!
Danima unazad dobijamo indirektne poruke da Garet Bejl završio sa Real Madridom. Evo i jedne poprilično direktne: svi madridski mediji objavili su večeras da je Zinedin Zidan precrtao Velšanina i da je dokaz za to spisak igrača za sutrašnji meč sa Viljarealom, na kome nema najplaćenijeg člana tima. 

Marka piše da Zidan nije mogao da pređe preko onoga što je Bejl uradio prošle nedelje, kada je posle poraza od Rajo Valjekana svojim prevozom otišao sa Valjekasa, umesto da se sa ekipom autobusom vrati u Valdebebas. Zizu je posle čak izjavio da nije siguran koliko je Garet Bejlposvećen obavezama u klubu, pa ovakva odluka i ne čudi mnogo. Čak je poprilično izvesno da je Bejl svoje u belom dresu "odigrao"...  

Zidan za meč protiv Viljareala (nedelja, 16.15) neće moći da računa ni na povređene Serhija Ramosa, Odriozolu i Benzemu, odnosno na Luku Modrića i Danija Sebaljosa, čiji izostanak nije "opravdan" od strane medija. U konkurenciju za tim vraća se mladi Brazilac Vinisijus posle dva meseca pauze zbog povrede.   

Ovu igrači na koje Zidan računa za meč protiv Viljareala: Navas, Kurtoa, Varan, Valjeho, Naćo, Marselo, Regilon, Kros, Kazemiro, Valverde, Ljorente, Asensio, Baim Dijaz, Isko, Marijano, Lukas Vaskez i Vinisijus. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar