РУС: Љепотица Фернанда пресудила Уралу!

Спартак у завршници стигао до три бода - 0:1 (0:0).

Фудбал 04.05.2019 | 15:45
РУС: Љепотица Фернанда пресудила Уралу!
Спартак из Москве је данас можда ухватио и последњи воз да проба да се избори за неко од места које воде у Европу следеће сезоне. После два меча без победе успео је да избори тријумф у гостима против Урала и то минималним резултатом - 0:1 (0:0).

Можемо да кажемо да је Спартак једва дошао до ове победе и да је дуго деловало да ће се овај меч завршити без голова. Али, тако није мислио бивши фудбалер Шахтјора и Сампдорије - Фернандо. Његов моменат мотивације и инспирације је пресудио Уралу.

Играо се 82. минут, лопта је стигла до њега и уследио је јако леп волеј са преко 20 метара којим је пребацио голмана и постигао јако леп погодак. Гол вредан три бода. Златна три бода за Спартак у овом моменту.

Спартак са ова три бода има 43 бода на конту и држи тренутно пету позицију, последњу која води у квалификације за Лигу Европе. ЦСКА је испред са 44 бода, а има утакмицу мање. Краснодар има меч мање и 46 бодова. Можда је и важније што је Спартак одмакао Арсеналу из Туле четири бода, али има и утакмицу више. Биће до краја шампионата велика борба за та места у горњем делу табеле.

Са друге стране Урал се налази на 3 освојена бода и делује да је колико-толико сигуран у борби за опстанак.

РУСИЈА 1 - 27. КОЛО

Петак

Јенисеј - Анжи 3:1 (0:1)
/Собалев 63, 66, Огуде 82 - Долгов 35/

Рубин - Оренбург 2:0 (1:0)
/Сиваков 35аг, Полоз 77пен/

Субота

Урал - Спартак Москва 0:1 (0:0)
/Фернандо 82/



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар