RUS: Ljepotica Fernanda presudila Uralu!

Spartak u završnici stigao do tri boda - 0:1 (0:0).

Fudbal 04.05.2019 | 15:45
RUS: Ljepotica Fernanda presudila Uralu!
Spartak iz Moskve je danas možda uhvatio i poslednji voz da proba da se izbori za neko od mesta koje vode u Evropu sledeće sezone. Posle dva meča bez pobede uspeo je da izbori trijumf u gostima protiv Urala i to minimalnim rezultatom - 0:1 (0:0).

Možemo da kažemo da je Spartak jedva došao do ove pobede i da je dugo delovalo da će se ovaj meč završiti bez golova. Ali, tako nije mislio bivši fudbaler Šahtjora i Sampdorije - Fernando. Njegov momenat motivacije i inspiracije je presudio Uralu.

Igrao se 82. minut, lopta je stigla do njega i usledio je jako lep volej sa preko 20 metara kojim je prebacio golmana i postigao jako lep pogodak. Gol vredan tri boda. Zlatna tri boda za Spartak u ovom momentu.

Spartak sa ova tri boda ima 43 boda na kontu i drži trenutno petu poziciju, poslednju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. CSKA je ispred sa 44 boda, a ima utakmicu manje. Krasnodar ima meč manje i 46 bodova. Možda je i važnije što je Spartak odmakao Arsenalu iz Tule četiri boda, ali ima i utakmicu više. Biće do kraja šampionata velika borba za ta mesta u gornjem delu tabele.

Sa druge strane Ural se nalazi na 3 osvojena boda i deluje da je koliko-toliko siguran u borbi za opstanak.

RUSIJA 1 - 27. KOLO

Petak

Jenisej - Anži 3:1 (0:1)
/Sobalev 63, 66, Ogude 82 - Dolgov 35/

Rubin - Orenburg 2:0 (1:0)
/Sivakov 35ag, Poloz 77pen/

Subota

Ural - Spartak Moskva 0:1 (0:0)
/Fernando 82/



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar