Саво пред ново "финале": Опасни су, знају шта раде!

"Напредак је јако незгодна екипа, осетио сам то на кожи у својој првој утакмици у Партизану", рекао је тренер црно-белих.

Фудбал 04.05.2019 | 17:00
Саво пред ново "финале": Опасни су, знају шта раде!
Без обзира на термин, обавеза је иста - победа!

Саво Милошевић рекао је дан пре дуела са Напретком из Крушевца да је пред његовом екипом још једна јако битна утакмица утолико што је Партизан серијом лоших резултата овог пролећа довео у питање и излазак у Европу.

Тренер црно-белиих подсетио је да само победе у преостале три рунде плеј-оф групе доносе пласман у Лигу Европе без размишљања о резултатима осталих ривала.

"Још једна јако битна утакмица за нас. Прва против Младости, у овом 'мини циклусу', прошла је добро. Очекујем исти однос и одлучност. О важности нема потребе да причам, јер сви знамо да је за нас до краја свака веома битна. Психолошки су то јако тешке утакмице, јер стално постоји страх од евентуалног 'кикса'", рекао је Милошевић новинарима у СЦ Телеоптик.

Партизан у недељу од 18 часова дочекује Крушевљане са којима је имао много проблема ове и претходних сезона. Црно-бели немају победу у последњих пет првенствених дуела са Напретком.

Милошевић је рекао да ће сви играчи сем Светозара Марковића, који је суспендован због картона, бити у конкуренцији за састав.

Ове сезоне било је 1:1 у Хумској и 1:0 под Багдалом, а једину победу над "чарапанима" од априла 2017. црно-бели забележили су 13. марта ове године, али у Купу када је било 0:4.

"Напредак је јако незгодна екипа, осетио сам то на кожи у својој првој утакмици у Партизану. То је екипа са доста добрих појединаца. Они могу свакога да казне, што смо видели против Војводине. Опасни су, знају шта раде. Њиховох тренера (Милорада Косановића, прим. аут) јако дуго знам. Изузетно га поштујем, с обзиром на то да прави изузетне резултате са условно мањим клубовима. То је сјајан резултат", казао је он.

На констатацију новинара да је Партизан од његовог доласка уписао све победе на домаћем терену, а све поразе у гостима, Милошевић је рекао да је "евидентно" да квалитет терена знатно помаже његовом тиму, али да се у томе не сме тражити алиби.

"Мораћемо то да коригујемо, јер ми најбитније утакмице до краја сезоне играмо ван Београда и томе ћемо морати да се прилагодимо", рекао је Милошевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар