Savo pred novo "finale": Opasni su, znaju šta rade!

"Napredak je jako nezgodna ekipa, osetio sam to na koži u svojoj prvoj utakmici u Partizanu", rekao je trener crno-belih.

Fudbal 04.05.2019 | 17:00
Savo pred novo "finale": Opasni su, znaju šta rade!
Bez obzira na termin, obaveza je ista - pobeda!

Savo Milošević rekao je dan pre duela sa Napretkom iz Kruševca da je pred njegovom ekipom još jedna jako bitna utakmica utoliko što je Partizan serijom loših rezultata ovog proleća doveo u pitanje i izlazak u Evropu.

Trener crno-beliih podsetio je da samo pobede u preostale tri runde plej-of grupe donose plasman u Ligu Evrope bez razmišljanja o rezultatima ostalih rivala.

"Još jedna jako bitna utakmica za nas. Prva protiv Mladosti, u ovom 'mini ciklusu', prošla je dobro. Očekujem isti odnos i odlučnost. O važnosti nema potrebe da pričam, jer svi znamo da je za nas do kraja svaka veoma bitna. Psihološki su to jako teške utakmice, jer stalno postoji strah od eventualnog 'kiksa'", rekao je Milošević novinarima u SC Teleoptik.

Partizan u nedelju od 18 časova dočekuje Kruševljane sa kojima je imao mnogo problema ove i prethodnih sezona. Crno-beli nemaju pobedu u poslednjih pet prvenstvenih duela sa Napretkom.

Milošević je rekao da će svi igrači sem Svetozara Markovića, koji je suspendovan zbog kartona, biti u konkurenciji za sastav.

Ove sezone bilo je 1:1 u Humskoj i 1:0 pod Bagdalom, a jedinu pobedu nad "čarapanima" od aprila 2017. crno-beli zabeležili su 13. marta ove godine, ali u Kupu kada je bilo 0:4.

"Napredak je jako nezgodna ekipa, osetio sam to na koži u svojoj prvoj utakmici u Partizanu. To je ekipa sa dosta dobrih pojedinaca. Oni mogu svakoga da kazne, što smo videli protiv Vojvodine. Opasni su, znaju šta rade. Njihovoh trenera (Milorada Kosanovića, prim. aut) jako dugo znam. Izuzetno ga poštujem, s obzirom na to da pravi izuzetne rezultate sa uslovno manjim klubovima. To je sjajan rezultat", kazao je on.

Na konstataciju novinara da je Partizan od njegovog dolaska upisao sve pobede na domaćem terenu, a sve poraze u gostima, Milošević je rekao da je "evidentno" da kvalitet terena znatno pomaže njegovom timu, ali da se u tome ne sme tražiti alibi.

"Moraćemo to da korigujemo, jer mi najbitnije utakmice do kraja sezone igramo van Beograda i tome ćemo morati da se prilagodimo", rekao je Milošević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar