Очајнички потез: Забраните Месију да игра реванш!

Кад не знаш како да га победиш, ти тражи да га казне!

Фудбал 04.05.2019 | 17:30
Очајнички потез: Забраните Месију да игра реванш!
Лионел Меси је још једном показао да је један од најбољих играча свих времена који су баратали фудбалском лоптом. 

Навијачи Ливерпула могли су само у очајању да гледају како овај Аргентинац велемајсторским потезима води Барселону до убедљивог тријумфа над енглеским тимом(3:0) у првој полуфиналној утакмици Лиге шампиона.

Појединим љубитељима Ливерпула пораз је много тешко пао, а има и оних који би да, ако је могуће, олакшају задатак својим љубимцима, тако што ће елиминисати најбољег противника - Месија.

Наиме, више од 10.000 навијача Ливерпула потписало је онлајн петицију да Меси буде кажњен, односно да не игра реванш утакмицу полуфинала Лиге шампиона, јер је, тврде, ударио Фабиња у лице пре него што је судија досудио слободан ударац из којег је Меси "скинуо паучину".

У намери да скрену пажњу Европској фудбалској унији на тај прекршај Месија, навијачи Ливерпула су направили петицију са жељом да дисциплински органи европске куће фудбала реагују и казне фудбалера Барселоне.

"Меси је намерно ударио Фабиња у главу, а онда је добио слободан ударац из којег је дао гол. УЕФА би ово морала да размотри", пише у петицији.

Овај очајнички потез појединих навијача Ливерпула, наравно, неће имати повратну реакцију надлежних органа Европске фудбалске уније.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар