Očajnički potez: Zabranite Mesiju da igra revanš!

Kad ne znaš kako da ga pobediš, ti traži da ga kazne!

Fudbal 04.05.2019 | 17:30
Očajnički potez: Zabranite Mesiju da igra revanš!
Lionel Mesi je još jednom pokazao da je jedan od najboljih igrača svih vremena koji su baratali fudbalskom loptom. 

Navijači Liverpula mogli su samo u očajanju da gledaju kako ovaj Argentinac velemajstorskim potezima vodi Barselonu do ubedljivog trijumfa nad engleskim timom(3:0) u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona.

Pojedinim ljubiteljima Liverpula poraz je mnogo teško pao, a ima i onih koji bi da, ako je moguće, olakšaju zadatak svojim ljubimcima, tako što će eliminisati najboljeg protivnika - Mesija.

Naime, više od 10.000 navijača Liverpula potpisalo je onlajn peticiju da Mesi bude kažnjen, odnosno da ne igra revanš utakmicu polufinala Lige šampiona, jer je, tvrde, udario Fabinja u lice pre nego što je sudija dosudio slobodan udarac iz kojeg je Mesi "skinuo paučinu".

U nameri da skrenu pažnju Evropskoj fudbalskoj uniji na taj prekršaj Mesija, navijači Liverpula su napravili peticiju sa željom da disciplinski organi evropske kuće fudbala reaguju i kazne fudbalera Barselone.

"Mesi je namerno udario Fabinja u glavu, a onda je dobio slobodan udarac iz kojeg je dao gol. UEFA bi ovo morala da razmotri", piše u peticiji.

Ovaj očajnički potez pojedinih navijača Liverpula, naravno, neće imati povratnu reakciju nadležnih organa Evropske fudbalske unije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar