ФРА: Путуј Европо, боље да се не гледамо на јесен!

Екипа Рудија Гарсије освојила само бод у Стразбуру - 1:1.

Фудбал 03.05.2019 | 23:50
ФРА: Путуј Европо, боље да се не гледамо на јесен!
Прошле године у ово време у Марсељу се славио пласман у финале Лиге Европе, а ове сезоне гледамо тај исти тим који ничим није заслужио да се следеће сезоне нађе на евросцени. Екипа Рудија Гарсије наставила је да се саплиће у овој сезони, пошто је вечерас успела да освоји само бод у Стразгуру - 1:1 (0:0).

Далеко од тога да домаћин не заслужује респект, али гигант са Велодрома једноставно више нема право да расипа бодове, па му се сваки кикс оправдано да називати неуспехом. Посебно што су амбиције на почетку биле огромне, потајно и шампионске.

Место број четири, последње које гарантује пласман у Лигу Европе ове сезоне, удаљено је огромна четири бода, а уколико Сент Етјен којим случајем слави у Монаку биће у прилици да ту предност додатно и увећа. Тако је пред Марсељом у последња три кола готово немогућа ситуација. Такође, Руди Гарсијатешко може да рачуна да ће бити у прилици да и наредне сезоне води овај тим.

Олимпик је лепим голом Валера Жермена на самом старту другог полувремена дошао и до прилике да се пинада освајању три велика бода. Ипак, све је то пало у воду у 65. минуту, када је излив беса добио искусниСтив Манданда. Легендарни чувар мреже је успео да заустави ударац Жона Мартена са беле тачке, потом и одбијену лопту на коју је натрчао Томасон, али није могао и трећи ударац који је у његову мрежу послаоКени Лала.

Капитен Марсеља је учинио све што је било до њега, чак и више од тога, али су његови саиграчи једноставно заслапли, па нема сумње да је свлачионица после мече грмела. Гости до краја меча нису имали ни снаге, нити умећа да се изборе за нову шансу за постизање гола.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар