ТУР: Башакшехир нема снаге за титулу! Само реми!

Четврти везани меч без победе, Галатасарај победом над Бешикташом може да преузме прво место на табели!

Фудбал 03.05.2019 | 22:00
ТУР: Башакшехир нема снаге за титулу! Само реми!
Пре само месец дана, сваки љубитељ фудбала, али и клађења, могао је да потпише да ће Истанбул Башакшехир лагано стићи до историјске шампионске титуле, а онда се нешто покварило у до тада савршеној игри екипе Абдулаха Авџија. Башакшехир је вечерас везао и четврти меч без победе, одигравши без голова у Сивасу, па другопласирани Галатасарај у случају славља у недељном дербију са Бешикташом, има прилику да преузме лидерску позицију.

Екипа из Истанбула није успела да крунише иницијативу коју је имала током читаве утакмице, али није створила ни превелики број изразитих шанси, што се тек не може рећи за домаћина који је вечерас чинио све да одбрани сопствени гол и на крају успео у томе.

Авџи је покушао да промени ситуацију на терену увођењем Бајића, Наполенија и Мосора, али је мрежаТолгана Аџара остала нетакнута. Сивасу је ово био трећи реми у последња четири кола, али врло значајан бод којим се за пола корака одаљио од опасне зоне и Бурсе која је прва испод црте.

Башакшехир још увек има времена да се издигне из пепела, али прво мора да савлада Анкарагучу наредног викенда на свом терену, после чега га очекује дерби са Галатасарајен на Турк Телеком стадиону. У последњем колу овај тим ће на свом терену дочекати Алању.

ТУРСКА 1 - 31. КОЛО

Петак

Сивас - Башакшехир 0:0



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар