TUR: Bašakšehir nema snage za titulu! Samo remi!

Četvrti vezani meč bez pobede, Galatasaraj pobedom nad Bešiktašom može da preuzme prvo mesto na tabeli!

Fudbal 03.05.2019 | 22:00
TUR: Bašakšehir nema snage za titulu! Samo remi!
Pre samo mesec dana, svaki ljubitelj fudbala, ali i klađenja, mogao je da potpiše da će Istanbul Bašakšehir lagano stići do istorijske šampionske titule, a onda se nešto pokvarilo u do tada savršenoj igri ekipe Abdulaha Avdžija. Bašakšehir je večeras vezao i četvrti meč bez pobede, odigravši bez golova u Sivasu, pa drugoplasirani Galatasaraj u slučaju slavlja u nedeljnom derbiju sa Bešiktašom, ima priliku da preuzme lidersku poziciju.

Ekipa iz Istanbula nije uspela da kruniše inicijativu koju je imala tokom čitave utakmice, ali nije stvorila ni preveliki broj izrazitih šansi, što se tek ne može reći za domaćina koji je večeras činio sve da odbrani sopstveni gol i na kraju uspeo u tome.

Avdži je pokušao da promeni situaciju na terenu uvođenjem Bajića, Napolenija i Mosora, ali je mrežaTolgana Adžara ostala netaknuta. Sivasu je ovo bio treći remi u poslednja četiri kola, ali vrlo značajan bod kojim se za pola koraka odaljio od opasne zone i Burse koja je prva ispod crte.

Bašakšehir još uvek ima vremena da se izdigne iz pepela, ali prvo mora da savlada Ankaraguču narednog vikenda na svom terenu, posle čega ga očekuje derbi sa Galatasarajen na Turk Telekom stadionu. U poslednjem kolu ovaj tim će na svom terenu dočekati Alanju.

TURSKA 1 - 31. KOLO

Petak

Sivas - Bašakšehir 0:0



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar