Цвајта: Поклон с неба за ХСВ!

Падерборн изгубио у Билефелду, пао и Санкт Паули!

Фудбал 03.05.2019 | 21:20
Цвајта: Поклон с неба за ХСВ!
Санкт Паули више нема чему да се нада када је у питању борба за Бундеслигу; Падерборн је, с друге стране, пропустио велику шансу да направи огроман корак за промоцији. Гусари су изгубили у Дрездену, са та три бода Динамо је осигурао опастанак у Цвајти, док је чета Шетефена Баумгарта неочекивано лагано пала у Билефелду (0:2), поготово што је за Арминију то био меч без икакве такмичарске важности. 

Другопласираном тиму на табели пресудио је ветеран Фабијан Клос и то оба пута на асистенцију Андреаса Фолгзамера. Први пут Клос је матирао госте у смирај првог дела, а онда одмах на старту другог.    

Узалуд Падерборну већи посед лопте и привидна контрола утакмице, после два брза поготка домаћина више није било повратка. 

У Дрездену Динамо је повео са пенала. Еберт је био прецизан у 23. минуту за 1:0. Поравнао је Дијамантакос у 57, да би коначан резултат поставио Бурнић 15 минута пре краја утакмице. 

Ситуација на табели није се променила, али овај резултат Падерборна прави је поклон за Хамбургер. Уколико сутра добије Инголштат, некадашњи шампион Европе враћа се на другу позицију, а онда ишчекује недељу и резултат Унион Берлина.

ЦВАЈТА - 32. КОЛО

Петак

Билефелд - Падерборн 2:0 (1:0)
/Клос 42, 48/

Динамо Дрезден - Санкт Паули 2:1 (1:0)
/Еберт 23пен, Бурнић 75 - Дијамантакос 57/



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар