Мадрид: Испале све Српкиње!

Елиминисане Даниловићева, Јоровићева и Крунићева! Лош дан је иза српских тенисерки у Мадриду, пошто су све три представнице – Александра Крунић, Ивана Јоровић и Олга Даниловић – елиминисане у квалификацијама.

Тенис 03.05.2019 | 20:40
Мадрид: Испале све Српкиње!
Прва на терен изашла је Крунићева, који је веома лако изгубила од Кристине Плишкове – 6:2, 6:4.

Српска тенисерка није одиграла добар меч, а поготово први сет у којем је освојила два гема. Касније је стабилизовала игру, али није успела да преокрене.

Мало после ње меч је започела Јоровићева. Она је пружила веома јак отпор некада топ 10 тенисерки Кристини Младеновић, која је славила у два сета – 7:5, 6:4.

Јоровићеа је одлично кренула дуел, имала је предност брејк (4:2), међутим попустила је у завршници сета и изгубила га је са 7:5. У другом смо гледали "ролеркостер", брејк за брејком, Ивана је успела да дође до 4:4, али је наредна два гема испустила и француска тенисерка је прошла даље.

Последња на терен изашла је Олга Даниловић. За разлику од претходница, Даниловићева је успела да освоји један сет, али то није било довољно. Боља од ње била је Андреа Петковић – 7:5, 5:7, 6:2.

Олга није успела да буде константна, имала је доста падова у игри и на крају је "пала" у трећем сету. У прва два гледали смо велику борбу, док је у трећем Петковићева доминирала и заслужено се пласирала у финале квалификација.

Главни жреб за даме у Мадриду креће у суботу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар