Madrid: Ispale sve Srpkinje!

Eliminisane Danilovićeva, Jorovićeva i Krunićeva! Loš dan je iza srpskih teniserki u Madridu, pošto su sve tri predstavnice – Aleksandra Krunić, Ivana Jorović i Olga Danilović – eliminisane u kvalifikacijama.

Tenis 03.05.2019 | 20:40
Madrid: Ispale sve Srpkinje!
Prva na teren izašla je Krunićeva, koji je veoma lako izgubila od Kristine Pliškove – 6:2, 6:4.

Srpska teniserka nije odigrala dobar meč, a pogotovo prvi set u kojem je osvojila dva gema. Kasnije je stabilizovala igru, ali nije uspela da preokrene.

Malo posle nje meč je započela Jorovićeva. Ona je pružila veoma jak otpor nekada top 10 teniserki Kristini Mladenović, koja je slavila u dva seta – 7:5, 6:4.

Jorovićea je odlično krenula duel, imala je prednost brejk (4:2), međutim popustila je u završnici seta i izgubila ga je sa 7:5. U drugom smo gledali "rolerkoster", brejk za brejkom, Ivana je uspela da dođe do 4:4, ali je naredna dva gema ispustila i francuska teniserka je prošla dalje.

Poslednja na teren izašla je Olga Danilović. Za razliku od prethodnica, Danilovićeva je uspela da osvoji jedan set, ali to nije bilo dovoljno. Bolja od nje bila je Andrea Petković – 7:5, 5:7, 6:2.

Olga nije uspela da bude konstantna, imala je dosta padova u igri i na kraju je "pala" u trećem setu. U prva dva gledali smo veliku borbu, dok je u trećem Petkovićeva dominirala i zasluženo se plasirala u finale kvalifikacija.

Glavni žreb za dame u Madridu kreće u subotu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar