Црвене лампице и паника у Мадриду!

Џаба пола милијарде, ако за противника имаш ПСЖ! Мадриђани не крију страх да ће им Парижани преотети Луку Јовића!

Фудбал 03.05.2019 | 23:15
Црвене лампице и паника у Мадриду!
Реалу на лето следује велика реконструкција и то више не спори чак ни пословично уздржани, у изјавама увек опрезни Зинедин Зидан. Данас су шпански медији наклоњени Краљевском клубу објавили да је Флорентино Перез одбио Душана Тадића и решио да нападне Луку Јовића, односно да је Дони ван де Бек из Ајакса алтернатива за Пола Погбу. Свесни су на Бернабеуу да ни једна ни друга операција неће бити једноставне, поготово што се ради о два играча која су експлодирала ове сезоне, али није то најгоре у целој причи. У Реалу дрхте због Пари Сен Жермена и то не крију. 

Марка овог поподнева пише о реалној опасности да пребогати Парижани покваре Зиданове и Перезовепланове, или да у најмању руку "набију" цену поменутим метама.

"У том смислу, Реал има најгорег могућег ривала. ПСЖ није само непремостива препрека на путу до Килијана Мбапеа и Нејмара, већ би могао да постане зид испред Јовића и Ван де Бека. Због тога, сви аларами су укључени у Мадриду", пише шпански лист.    

До сада су само понеки мање познати и поуздани сајтови наговештавали да би Свеци могли да уђу у трку за Луку Јовића, али сада у неку руку потврда стиже од угледне Марке. Шпанци наводе да према њиховим информацијама ПСЖ не би имао пробелем да искешира и целих 70.000.000 евра Ајнтрахту, само како би претекао Реал. Раније данас помињала се цена од 60.000.000, колико Немци наводно траже, а Мадриђани се чак надали да би и ту цифру могли да редукују. 

ПСЖ овог лета жели да пронађе замену за Единсона Каванија и то би требало да буде дугорочно решење, а српски репрезентативац са оваквим учинком, годинама и потенцијалом, савршено се уклапа у калуп центарфора топ класе за наредну декаду. 

"Када је у питању Ван де Бек ситуација је нешто лакша. Холанђанин је опција број два и има простора за калкулације. Такође, ради се о мањем обештећењу, како се процењује", пише даље Марка. 

Ас се данас на насловној страни такође бавио Реаловом реконструкцијом тима и набројао пет шест имена око којих су се наводно Зидан и Перез договорили. У питању су већ поменути Погба и Јовић, те Тонги Ндомбеле и Кристијан Ериксен. На тој листи су још Еден Азар и Едер Милитао, али њих двојица су практично једном ногом у Мадриду и само се чекају званичне потврде. 

Ас је прерачунао да би довођење све шесторице коштало Краљевиће око 540.000.000 евра, а то је више него што је потрошено на 23 појачања у протеклих пет година...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар