Лоше вијести за Ливерпул и Гвинеју!

Везни фудбалер енглеског премијерлигаша Наби Кеита зарадио је тежу повреду и очекује га двомесечна пауза, због чега ће пропустити и Афрички куп нација.

Фудбал 03.05.2019 | 19:45
Лоше вијести за Ливерпул и Гвинеју!
Наби Кеита повредио се већ у 24. минуту првог меча полуфинала Лиге шампиона против Барселоне због чега га очекује дужа пауза.

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да ће фудбалер бити ван терена најмање два месеца.

Он је додао да је Кеита завршио сезону, што је велики хендикеп за тим, али и за његову репрезентацију Гвинеје, будући да је био у одличној форми у последње време.

"Кеита је зарадио тежу повреду бутног мишића. Има руптуру тетиве и опоравак ће трајати осам недеља. То је за нас веома лоша вест, али и за репрезентацију Гвинеје, којој неће моћи да помогне на предстојећем Афричком купу нација у Египту. Повредио се баш у незгодном тренутку, када му је баш добро кренуло, али такве ствари се дешавају у фудбалу", рекао је Клоп пред наставак борбе у Премијер лиги.

Ливерпул у завршници борбе за титулу у Енглеској очекују дуели са Њукаслом и Вулверхемптоном, али и реванш са Браселоном у полуфиналу Лиге шампиона на Енфилду у уторак.

Кеита је у последње време показивао успон у форми, а постигао и је прве голове за "црвене".

Ливерпул је за његов трансфер из Лајпцига платио 60 милиона евра у лето 2017. године, али је фудбалер остао још једну сезону у Немачкој на позајмици.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар