Позадина Нејмарових критика и нови сукоб...!

. . . у свлачионици ПСЖ-а: Кимпембе отворено против Тухела! А тренер би морао да се поштује…

Фудбал 03.05.2019 | 18:15
Позадина Нејмарових критика и нови сукоб...!
Кад нема резултата прљав веш исплива, а одбрана титуле француског првака није задовољила прохтеве управе и навијача Пари Сен Жермена. После пораза у Купу сваки нови дан донесе и нову причу о проблемима на Парку принчева. Од тога да ће катарски шеици смањити улагања у клуб, па до данашње ексклузиве да је 23-годишњи штопер Преснел Кимпембе отворено ушао у конфликт са шефом струкеТомасом Тухелом у свлачионици.

Вест доноси пословично добро обавештени Радио Монте Карло навод да се инцидент догодио на полувремену утакмице са Нантом коју је ПСЖ 17. априла изгубио са 2:3. Наводно је незадовољни Тухелдржао предавање екипи кад је Кимпембе скочио у одбрану саиграча.

Ко пажљивије прати МОЗЗАРТ Спорт сетиће се да је баш после те утакмице Нејмар јавно пред новинарима критиковао млађе саиграче, рекавши да би требало да “више слушају, а мање причају”.

“Некли искуснији играчи говоре, они одговарају. Тренер говори, они одговарају. Кад сам ја почињао да играм мнгоо сам више слушао и поштовао старије”, рекао је тада Нејмар.

Занимљиво, Тухел је после меча пред новинарима бранио Кимпембеово издање против Нанта, али премаБилдовим информација није заборавио како се млади дефанзивац понео, па се чак размишља и о његовој продаји. Мада се таква опција не разматра само због конфликта са шефом, већ пре свега због сумњивих игара.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар