Pozadina Nejmarovih kritika i novi sukob...!

. . . u svlačionici PSŽ-a: Kimpembe otvoreno protiv Tuhela! A trener bi morao da se poštuje…

Fudbal 03.05.2019 | 18:15
Pozadina Nejmarovih kritika i novi sukob...!
Kad nema rezultata prljav veš ispliva, a odbrana titule francuskog prvaka nije zadovoljila prohteve uprave i navijača Pari Sen Žermena. Posle poraza u Kupu svaki novi dan donese i novu priču o problemima na Parku prinčeva. Od toga da će katarski šeici smanjiti ulaganja u klub, pa do današnje ekskluzive da je 23-godišnji štoper Presnel Kimpembe otvoreno ušao u konflikt sa šefom strukeTomasom Tuhelom u svlačionici.

Vest donosi poslovično dobro obavešteni Radio Monte Karlo navod da se incident dogodio na poluvremenu utakmice sa Nantom koju je PSŽ 17. aprila izgubio sa 2:3. Navodno je nezadovoljni Tuheldržao predavanje ekipi kad je Kimpembe skočio u odbranu saigrača.

Ko pažljivije prati MOZZART Sport setiće se da je baš posle te utakmice Nejmar javno pred novinarima kritikovao mlađe saigrače, rekavši da bi trebalo da “više slušaju, a manje pričaju”.

“Nekli iskusniji igrači govore, oni odgovaraju. Trener govori, oni odgovaraju. Kad sam ja počinjao da igram mngoo sam više slušao i poštovao starije”, rekao je tada Nejmar.

Zanimljivo, Tuhel je posle meča pred novinarima branio Kimpembeovo izdanje protiv Nanta, ali premaBildovim informacija nije zaboravio kako se mladi defanzivac poneo, pa se čak razmišlja i o njegovoj prodaji. Mada se takva opcija ne razmatra samo zbog konflikta sa šefom, već pre svega zbog sumnjivih igara.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar