Сари опет хвали: Опасан је Јовић!

Много опасан. . . !

Фудбал 03.05.2019 | 11:45
Сари опет хвали: Опасан је Јовић!
Забрана довођења нових играча над Стамфорд Бриџом. Да је нема чини се да не би било ама баш никакве дилеме по ког би играча кренуо Маурицио Сари. Одмах после елиминације Славије Челсијев тренер је нахвалио Луку Јовића, а после гола Ајнтрахтовог нападача у првом мечу са Плавцима још једном Италијан сипа комплименте на рачун српског репрезентативца.

“Мораћемо да будемо пажљиви у реваншу. Јер Ајнтрахт је веома опасан тим. Посебно опасан са Јовићем напред. Динамична су екипа и врло агресивна“, сумира Сари утиске после ремија у Франкфурту.

Задовољан је игром свог тима. Не баш и резултатом. Сматра да су Енглези морали да себи обезбеде бар један гол предности пред реванш на Стамфорду.

“Веома сам срећан због игре, али не и резултата. Мада смо почели да играмо тек после 25 минута. У другом полувремену смо били веома добри тих 35 минута и мислим да смо заслужили победу. Али ни 1:1 није тако лоше“.

А шта је то Сари променио после лошег почетка? Искрено признаје: није до њега.

“Променили смо приступ, не тактику. У првих 20 до 25 минута смо играли на нулу, то за нас није карактеристично. Против оваквих ривала који чекају контре морамо много више да играмо. Али и овако смо заслужили други гол. Имали смо три или четири шансе“, закључио је Сари.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар