Sari opet hvali: Opasan je Jović!

Mnogo opasan. . . !

Fudbal 03.05.2019 | 11:45
Sari opet hvali: Opasan je Jović!
Zabrana dovođenja novih igrača nad Stamford Bridžom. Da je nema čini se da ne bi bilo ama baš nikakve dileme po kog bi igrača krenuo Mauricio Sari. Odmah posle eliminacije Slavije Čelsijev trener je nahvalio Luku Jovića, a posle gola Ajntrahtovog napadača u prvom meču sa Plavcima još jednom Italijan sipa komplimente na račun srpskog reprezentativca.

“Moraćemo da budemo pažljivi u revanšu. Jer Ajntraht je veoma opasan tim. Posebno opasan sa Jovićem napred. Dinamična su ekipa i vrlo agresivna“, sumira Sari utiske posle remija u Frankfurtu.

Zadovoljan je igrom svog tima. Ne baš i rezultatom. Smatra da su Englezi morali da sebi obezbede bar jedan gol prednosti pred revanš na Stamfordu.

“Veoma sam srećan zbog igre, ali ne i rezultata. Mada smo počeli da igramo tek posle 25 minuta. U drugom poluvremenu smo bili veoma dobri tih 35 minuta i mislim da smo zaslužili pobedu. Ali ni 1:1 nije tako loše“.

A šta je to Sari promenio posle lošeg početka? Iskreno priznaje: nije do njega.

“Promenili smo pristup, ne taktiku. U prvih 20 do 25 minuta smo igrali na nulu, to za nas nije karakteristično. Protiv ovakvih rivala koji čekaju kontre moramo mnogo više da igramo. Ali i ovako smo zaslužili drugi gol. Imali smo tri ili četiri šanse“, zaključio je Sari.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar