Хјутон одлучио: Брајтон купује Митровића!

Али, има један услов. . .  Србин сигурно наставља каријеру у Премијер лиги!

Фудбал 02.05.2019 | 20:30
Хјутон одлучио: Брајтон купује Митровића!
Фулам наставља живот у Чемпионшипу од наредног лета, али Александра Митровића таква судбина највероватније неће задесити. Неколико клубова енглеске елите већ неколико месеци се распитују око српског нападача па је летња селидба са Крејвен Котиџа врло изгледна. 

Нападач лондонског тима привукао је и пажњу Брајтона, а британски Мирор пише да је менаџер Крис Хјутон одлучио да га ангажује овог лета. Неопходан услов је, међутим, да Брајтон у наредна два кола обезбеди опастанак у Премијер лиги јер би тек тада био у пол-позицији за довођење српског репрезентативца.

Подсетимо, Брајтон већ дуго прати Митровића, а Фулам је у јануару већ одбио 12.000.000 евра тешку понуду са Амекс стадиона. Ипак, Хјутон је велики поклоник квалитета 24-годишњег српског нападача, који би требало да преузме главну улогу у шпицу уместо ветерана Глена Марија.

Митровић је ове сезоне постигао 11 голова на 35 утакмица у Премијер лиги, али су га Галебови добро запамтили пошто им је у 24. колу дао два комада у убедљивом премијерлигашком тријумфу од 4:2 када су почели проблеми у форми Брајтона.

Тим са енглеског приморја мучи неефикасност током целе сезоне, а само су Хадерсфилд и Кардиф слабији од њих у том сегменту.

Зато им је наш репрезентативац Митровић потребан као 'лебац, али прво да се заврши ова сезона и обезбеди опстанак у елити.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар