Hjuton odlučio: Brajton kupuje Mitrovića!

Ali, ima jedan uslov. . .  Srbin sigurno nastavlja karijeru u Premijer ligi!

Fudbal 02.05.2019 | 20:30
Hjuton odlučio: Brajton kupuje Mitrovića!
Fulam nastavlja život u Čempionšipu od narednog leta, ali Aleksandra Mitrovića takva sudbina najverovatnije neće zadesiti. Nekoliko klubova engleske elite već nekoliko meseci se raspituju oko srpskog napadača pa je letnja selidba sa Krejven Kotidža vrlo izgledna. 

Napadač londonskog tima privukao je i pažnju Brajtona, a britanski Miror piše da je menadžer Kris Hjuton odlučio da ga angažuje ovog leta. Neophodan uslov je, međutim, da Brajton u naredna dva kola obezbedi opastanak u Premijer ligi jer bi tek tada bio u pol-poziciji za dovođenje srpskog reprezentativca.

Podsetimo, Brajton već dugo prati Mitrovića, a Fulam je u januaru već odbio 12.000.000 evra tešku ponudu sa Ameks stadiona. Ipak, Hjuton je veliki poklonik kvaliteta 24-godišnjeg srpskog napadača, koji bi trebalo da preuzme glavnu ulogu u špicu umesto veterana Glena Marija.

Mitrović je ove sezone postigao 11 golova na 35 utakmica u Premijer ligi, ali su ga Galebovi dobro zapamtili pošto im je u 24. kolu dao dva komada u ubedljivom premijerligaškom trijumfu od 4:2 kada su počeli problemi u formi Brajtona.

Tim sa engleskog primorja muči neefikasnost tokom cele sezone, a samo su Hadersfild i Kardif slabiji od njih u tom segmentu.

Zato im je naš reprezentativac Mitrović potreban kao 'lebac, ali prvo da se završi ova sezona i obezbedi opstanak u eliti.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar