Видал: Дајем све за Лигу шампиона!

Чилеанац све има освојено осим "ушатог" пехара!

Фудбал 02.05.2019 | 16:00
Видал: Дајем све за Лигу шампиона!
Осам титула у осам сезона освојио је Артуро Видал. Има шампионске круне у Немачкој, Италији и Шпанији. Са Чилеом је био првак Јужне Америке. Само нема – Лигу шампиона. И сада га деле два корака од тог великог трофеја.

Видал је летос у изненађујућег трансферу дошао у Барсу. Чинило се да његов пргави карактер није у симбиози са игром каталонског тима. Али, Чилеанац се потпуно повиновао филозофији новог клуба и доживљава можда и најлепше тренутке у каријери.

Барса је са 3:0 декласирала Ливерпул у првом мечу полуфинала. Једном ногом је у финалу. Артуро Видал је и даље опрезан. И поручује да би све дао за трофеј Лиге шампиона.

„Дајем све за пехар Лиге шампиона! Живот ћу дати на Енфилду у реваншу, само да се пласирам у финале. Намучили смо се у првом мечу да бисмо дошли до жељеног резултата, али остало је још 90 минута реванша. Поштујемо Ливерпул, велики је тим, па нам неће бити лако“, рекао је Видал.

Четири титуле првака Италије, три Немачке, две Чилеа, једна Шпаније. Па, Куп Јужне Америке са репрезентацијом. Све то даје Артуро Видал само за један пољубац „ушатог“ пехара Лиге шампиона.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар