Vidal: Dajem sve za Ligu šampiona!

Čileanac sve ima osvojeno osim "ušatog" pehara!

Fudbal 02.05.2019 | 16:00
Vidal: Dajem sve za Ligu šampiona!
Osam titula u osam sezona osvojio je Arturo Vidal. Ima šampionske krune u Nemačkoj, Italiji i Španiji. Sa Čileom je bio prvak Južne Amerike. Samo nema – Ligu šampiona. I sada ga dele dva koraka od tog velikog trofeja.

Vidal je letos u iznenađujućeg transferu došao u Barsu. Činilo se da njegov prgavi karakter nije u simbiozi sa igrom katalonskog tima. Ali, Čileanac se potpuno povinovao filozofiji novog kluba i doživljava možda i najlepše trenutke u karijeri.

Barsa je sa 3:0 deklasirala Liverpul u prvom meču polufinala. Jednom nogom je u finalu. Arturo Vidal je i dalje oprezan. I poručuje da bi sve dao za trofej Lige šampiona.

„Dajem sve za pehar Lige šampiona! Život ću dati na Enfildu u revanšu, samo da se plasiram u finale. Namučili smo se u prvom meču da bismo došli do željenog rezultata, ali ostalo je još 90 minuta revanša. Poštujemo Liverpul, veliki je tim, pa nam neće biti lako“, rekao je Vidal.

Četiri titule prvaka Italije, tri Nemačke, dve Čilea, jedna Španije. Pa, Kup Južne Amerike sa reprezentacijom. Sve to daje Arturo Vidal samo za jedan poljubac „ušatog“ pehara Lige šampiona.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar