Велики филозоф Јирген Клоп...

Нема журке у свлачионици, окрећемо се Њукаслу! „Фудбал је такав. Не знам да ли у реваншу можемо боље“, подвлачи Немац. . .

Фудбал 02.05.2019 | 12:00
Велики филозоф Јирген Клоп...
Тежак пораз на Ноу Кампу (3:0) и практично немогућа мисија пред Јиргеном Клопом и Ливерпулом пред реванш. Свестан је и Немац да су његови пулени промашили превише прилика и да се на овом нивоу ти недостаци кажњавају.

Зато филозофски размишља после неуспеха.

"Фудбал је такав. Не добијате оцене на крају као у школи, само лоше резултате. Све је у датим головима. Играли смо стварно добро, момци су били супер. Али против тима као што је Барселона, не смете да будете непажљиви ниједног секунда. Они сваку шансу искористе. Заиста сам задовољан игром, нисам резултатом, али морам да га прихватим на крају", истиче Клоп.

Потом и наставља...

"Шта да кажем? Било је невероватно колико смо им проблема задавали, контролисали темпо посебно у другом полувремене. Заостатак од 1:0 нам није представљао проблем, знали смо на полувремену да можемо боље. То сам и тражио од играча и они су добро деловали у већем делу наставка."  

Клоп занимљиво гледа и на реванш који га очекује следећег уторка.

"Не знам да ли у реваншу можемо боље. Искрено. Имали смо и онај тренутак када је лопта ударила у пречку и одбила им се пред ноге. Не сећам се тачно како, али Меси је имао лак посао да погоди за 2:0. Онда је уследио и чудесан слободњак, стварно прелепи гол који се не брани. Свидело ми се како смо се бранили, а наши контранапди су показали да имамо срце и то волим код овог тима", каже Немац.

Очекивања од реванша...

"Играћемо поново с њима то је сигурно. Нема никакве журке у свлачионици вечерас, ово је важно искуство и морамо да научимо нешто из њега. Резултат нам никако не олакшава живот, али за три дана играмо са Њукаслом и то нам је много важније од овог пораза", закључио је Јирген Клоп вероватно свестан да га мадридско финале неће видети 1. јуна.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар