Veliki filozof Jirgen Klop...

Nema žurke u svlačionici, okrećemo se Njukaslu! „Fudbal je takav. Ne znam da li u revanšu možemo bolje“, podvlači Nemac. . .

Fudbal 02.05.2019 | 12:00
Veliki filozof Jirgen Klop...
Težak poraz na Nou Kampu (3:0) i praktično nemoguća misija pred Jirgenom Klopom i Liverpulom pred revanš. Svestan je i Nemac da su njegovi puleni promašili previše prilika i da se na ovom nivou ti nedostaci kažnjavaju.

Zato filozofski razmišlja posle neuspeha.

"Fudbal je takav. Ne dobijate ocene na kraju kao u školi, samo loše rezultate. Sve je u datim golovima. Igrali smo stvarno dobro, momci su bili super. Ali protiv tima kao što je Barselona, ne smete da budete nepažljivi nijednog sekunda. Oni svaku šansu iskoriste. Zaista sam zadovoljan igrom, nisam rezultatom, ali moram da ga prihvatim na kraju", ističe Klop.

Potom i nastavlja...

"Šta da kažem? Bilo je neverovatno koliko smo im problema zadavali, kontrolisali tempo posebno u drugom poluvremene. Zaostatak od 1:0 nam nije predstavljao problem, znali smo na poluvremenu da možemo bolje. To sam i tražio od igrača i oni su dobro delovali u većem delu nastavka."  

Klop zanimljivo gleda i na revanš koji ga očekuje sledećeg utorka.

"Ne znam da li u revanšu možemo bolje. Iskreno. Imali smo i onaj trenutak kada je lopta udarila u prečku i odbila im se pred noge. Ne sećam se tačno kako, ali Mesi je imao lak posao da pogodi za 2:0. Onda je usledio i čudesan slobodnjak, stvarno prelepi gol koji se ne brani. Svidelo mi se kako smo se branili, a naši kontranapdi su pokazali da imamo srce i to volim kod ovog tima", kaže Nemac.

Očekivanja od revanša...

"Igraćemo ponovo s njima to je sigurno. Nema nikakve žurke u svlačionici večeras, ovo je važno iskustvo i moramo da naučimo nešto iz njega. Rezultat nam nikako ne olakšava život, ali za tri dana igramo sa Njukaslom i to nam je mnogo važnije od ovog poraza", zaključio je Jirgen Klop verovatno svestan da ga madridsko finale neće videti 1. juna.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar