Меси: Боље би било да је 4:0!

Аргентинац жали за шансом на крају.

Фудбал 02.05.2019 | 11:16
Меси: Боље би било да је 4:0!
Предуго чека Лионел Меси на свој пети трофеј Лиге шампиона. И зато не крије да му је криво што Ливерпул није примио и четврти комад на Ноу Кампу (3:0), да се за још један гол Барселона примане финалу. Усман Дембеле је промашио нешто што се не промашује и биће у великом проблему ако његов тим због тога падне на Острву.

Овако, Каталонци иду на Енфилд са предношћу од 3:0. Велика, огромна предност, али знао је велики Ливерпул ту разлику да достигне и за једно полувреме финала, а камоли за 90 минута.

„Боље би било да је 4:0 на крају, али је и 3:0 добар резултат. Ништа није решено, јер ће нас чекати тешка утакмица на тешком стадиону, који обилује историјом, али на крају смо срећни резултатом који смо изборили“, рекао је Меси после меча.

За њега, најбитније је што Ливерпул није постигао гол.

„Били смо много бољи у првом полувремену, али су нас у другом добро притисли. Нису створили превише шанси, међутим, нису нас пуштали да развијемо игру. Хтели су да постигну гол у гостима, на нашу срећу нису успели и то је најважније“.

Аргентинац није крио да је пресрећан због фантастичног поготка за 3:0.

„Да будем искрен, гол је био прелеп. То сам и хтео и на крају сам имао среће да ми се жеља испунила. Врло сам срећан због тога“, признао је Лео Меси.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар