Mesi: Bolje bi bilo da je 4:0!

Argentinac žali za šansom na kraju.

Fudbal 02.05.2019 | 11:16
Mesi: Bolje bi bilo da je 4:0!
Predugo čeka Lionel Mesi na svoj peti trofej Lige šampiona. I zato ne krije da mu je krivo što Liverpul nije primio i četvrti komad na Nou Kampu (3:0), da se za još jedan gol Barselona primane finalu. Usman Dembele je promašio nešto što se ne promašuje i biće u velikom problemu ako njegov tim zbog toga padne na Ostrvu.

Ovako, Katalonci idu na Enfild sa prednošću od 3:0. Velika, ogromna prednost, ali znao je veliki Liverpul tu razliku da dostigne i za jedno poluvreme finala, a kamoli za 90 minuta.

„Bolje bi bilo da je 4:0 na kraju, ali je i 3:0 dobar rezultat. Ništa nije rešeno, jer će nas čekati teška utakmica na teškom stadionu, koji obiluje istorijom, ali na kraju smo srećni rezultatom koji smo izborili“, rekao je Mesi posle meča.

Za njega, najbitnije je što Liverpul nije postigao gol.

„Bili smo mnogo bolji u prvom poluvremenu, ali su nas u drugom dobro pritisli. Nisu stvorili previše šansi, međutim, nisu nas puštali da razvijemo igru. Hteli su da postignu gol u gostima, na našu sreću nisu uspeli i to je najvažnije“.

Argentinac nije krio da je presrećan zbog fantastičnog pogotka za 3:0.

„Da budem iskren, gol je bio prelep. To sam i hteo i na kraju sam imao sreće da mi se želja ispunila. Vrlo sam srećan zbog toga“, priznao je Leo Mesi.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar