Г.О.А.Т.

Какав тренутак и какав 600. гол у каријери Леа Месија!

Фудбал 01.05.2019 | 23:45
Г.О.А.Т.
Какво вече и какав тренутак за 600. гол у каријери. Лионел Меси је још једном показао да је можда и најбољи фудбалер у историји ове игре (Греатест Оф Алл Тиме).

Аргентинац је поново показао сво мајсторство на велелепном Ноу Кампу, фантастично извео слободан ударац са 25 метара и матирао једног од најскупљих голмана света за великих 3:0 у 82. минуту.

Ништа ту Алисон није могао, само да заплива и парадом улепша овај еврогол. И наравно, да се поклони највећем... 

Фудбалски свет се поклонио Месију; Фердинанд: О овоме ћу причати деци! Бивши фудбалер Манчестер јунајтед Рио Фердинанд није скривао дивљење према Лионелу Месију после полуфинала Лиге шампиона.

Фудбалери Барселоне савладали су Ливерпул са 3:0 у првом полуфиналном сусрету Лиге шампиона на Камп Ноу.

Фердинанд, који је ову утакмицу гледао уживо, похвалио је Месија – вероватно најбољег играча свих времена.

"Лионел Меси је феноменалан играч. Он поседује све. Један је од најбољих, ако не и најбољи свих времена. Пресрећан сам што сам ово видео. О овоме ћу причати деци. Он може да одлучи меч кад год то одлучи да уради", рекао је Фердинанд за БТ Спорт.

Огласио се и бивши Месијев саиграч из Барселоне Сеск Фабрегас путем Твитера.

"Свака част Ливерпулу, одиграли су фантастично. Овакву утакмицу можете да изгубите само ако играте против доброг тима, то јест против играча који је знатно изнад свих", написао јеФабрегас.

Дарен Флечер, још један бивши ас Јунајтеда, каже да Меси није одиграо најбољу утакмицу.

"Меси није диктирао темпо вечерас. Није потпуно ушао у утакмицу, али је, као што вишамо и код Роналда, 'оживео' када је требало да постигне голове. На томе морате да му честитате", рекао је Флечер.

Извор: моззартспорт/Б92

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар