Туга: ''Самир био супер момак...''

Самир је био супер момак. Интензивно се дружили и виђали овдје. Био је омиљен у нашем друштву, увијек спреман за шалу. Изгубили смо великог пријатеља.

Босна и Херцеговина 01.05.2019 | 07:53
Туга: ''Самир био супер момак...''
То причају пријатељи Самира Ивазовића (37), Сарајлије којег је ликвидирао отац Мујага Ивазовић, иначе пензионисани полицајац. Највише слободног времена су проводили у цаффеу “Алф”.

– Био је договор да се нађемо овдје, али га у 20 сати није било. Чули смо за пуцнаву и убрзо је стигла вијест да је Самир ликвидиран. Нико од нас не зна шта се догодило. Никоме и није јасно да је Самир ликвидиран, а све што се прича су нагађања и глупости – каже један од Самирових другова.

Сви његови пријатељи кажу да за Самира имају само ријечи хвале.

– Био је момак и по… Долазио је овдје, са свима се дружио. Жао нам је што је завршио на овај начин. Знам да је и оца волио – додаје други саговорник.

Кажу да је Самира недавно задесила трагична судбина – остао је без мајке.

– Мајка му је недавно умрла. Било нам је тешко, а и њему самом најтеже. Добро знам да је помагао оба родитеља. И оцу је помагао, који је био у пензији, бринуо се о њима. Чуо сам да је отац Мујага недавно имао срчани удар, и Самир није долазио у кафе на дружење, јер се бринуо о њему након што му је умрла мајка. Ово је претужно – подвукао је саговорник за Радиосарајево

(Радио Сарајево)

Коментари / 0

Оставите коментар