Tuga: ''Samir bio super momak...''

Samir je bio super momak. Intenzivno se družili i viđali ovdje. Bio je omiljen u našem društvu, uvijek spreman za šalu. Izgubili smo velikog prijatelja.

Bosna i Hercegovina 01.05.2019 | 07:53
Tuga: ''Samir bio super momak...''
To pričaju prijatelji Samira Ivazovića (37), Sarajlije kojeg je likvidirao otac Mujaga Ivazović, inače penzionisani policajac. Najviše slobodnog vremena su provodili u caffeu “Alf”.

– Bio je dogovor da se nađemo ovdje, ali ga u 20 sati nije bilo. Čuli smo za pucnavu i ubrzo je stigla vijest da je Samir likvidiran. Niko od nas ne zna šta se dogodilo. Nikome i nije jasno da je Samir likvidiran, a sve što se priča su nagađanja i gluposti – kaže jedan od Samirovih drugova.

Svi njegovi prijatelji kažu da za Samira imaju samo riječi hvale.

– Bio je momak i po… Dolazio je ovdje, sa svima se družio. Žao nam je što je završio na ovaj način. Znam da je i oca volio – dodaje drugi sagovornik.

Kažu da je Samira nedavno zadesila tragična sudbina – ostao je bez majke.

– Majka mu je nedavno umrla. Bilo nam je teško, a i njemu samom najteže. Dobro znam da je pomagao oba roditelja. I ocu je pomagao, koji je bio u penziji, brinuo se o njima. Čuo sam da je otac Mujaga nedavno imao srčani udar, i Samir nije dolazio u kafe na druženje, jer se brinuo o njemu nakon što mu je umrla majka. Ovo je pretužno – podvukao je sagovornik za Radiosarajevo

(Radio Sarajevo)

Komentari / 0

Ostavite komentar