Васкршњи пријем за најмлађе

Начелник општине Угљевик Василије Перић организовао је данас васкршњи пријем за дјецу из угљевичких Вртића "Душко Радовић" и "Мали Принц".

Република Српска 30.04.2019 | 13:32
Васкршњи пријем за најмлађе
-Радост Васкрса дијелимо са најдражим гостима, нашим најмлађим суграђанима, а радујемо се и све већем броју дјеце како у предшколским тако и у школским установама у нашем Угљевику-рекао је начелник Василије Перић новинарима.

Он је изразио задовољство јер је у овој општини све већи број дјеце у предшколским установама.Перић  је истакао да је важно да се одржи становништво у овом крају и додао да је важно стимулисати наталитет становништва.

-Општина Угљевик има посебне мјере стимулација наталитета, а наш циљ је да то чинимо јоош интензивније у наредном временском периоду- рекао је Перић.

На пријему су  дјеци дарована јаја, симбол Васркса, и књиге вртићима.Дјеца су током боравка изрецитовала Васркшњу пјесмицу, а малишани из вртића "Душко Радовић" су начелнику Перићу поклонили младунче зеца.Пријему су, осим директора и васпитачица ових предшколских установа, присуствовали предсједник Скупштине општине Угљевик Ђоко Симић и замјеник начелника ове општине Цвјетана Драгоњић.
 
(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бојана

30.04.2019 14:01

Реци дјеци да их је ова власт задузила до усију.

ОДГОВОРИТЕ