Vaskršnji prijem za najmlađe

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić organizovao je danas vaskršnji prijem za djecu iz ugljevičkih Vrtića "Duško Radović" i "Mali Princ".

Republika Srpska 30.04.2019 | 13:32
Vaskršnji prijem za najmlađe
-Radost Vaskrsa dijelimo sa najdražim gostima, našim najmlađim sugrađanima, a radujemo se i sve većem broju djece kako u predškolskim tako i u školskim ustanovama u našem Ugljeviku-rekao je načelnik Vasilije Perić novinarima.

On je izrazio zadovoljstvo jer je u ovoj opštini sve veći broj djece u predškolskim ustanovama.Perić  je istakao da je važno da se održi stanovništvo u ovom kraju i dodao da je važno stimulisati natalitet stanovništva.

-Opština Ugljevik ima posebne mjere stimulacija nataliteta, a naš cilj je da to činimo jooš intenzivnije u narednom vremenskom periodu- rekao je Perić.

Na prijemu su  djeci darovana jaja, simbol Vasrksa, i knjige vrtićima.Djeca su tokom boravka izrecitovala Vasrkšnju pjesmicu, a mališani iz vrtića "Duško Radović" su načelniku Periću poklonili mladunče zeca.Prijemu su, osim direktora i vaspitačica ovih predškolskih ustanova, prisustvovali predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić i zamjenik načelnika ove opštine Cvjetana Dragonjić.
 
(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bojana

30.04.2019 14:01

Reci djeci da ih je ova vlast zaduzila do usiju.

ODGOVORITE