Фетел о доминацији Мерцедеса...

Досадно, траје већ четири године! Немачки возач Формуле 1, Себастијан Фетел, рекао је да је досадно гледати доминацију супарничког тима Мерцедеса.

Остали спортови 01.05.2019 | 08:15
Фетел о доминацији Мерцедеса...
Мерцедес је почетком ове сезоне Ф1 исписао историју тако што је у четири узастопне трке имао оба представника на првом и другом месту.

Луис Хамилтон и Валтери Ботас су Мерцедесу донели чак 74 бода предности у поретку констурктора Формуле 1, после само четири трке.

Фетел је последњу трку, ону у Бакуу, завршио на трећем месту, а после ње рекао да је доминација Мерцедеса досадна.

"То је досадно. Веома је досадно. Нису у питању само четири трке, већ четири године. Морамо да радимо више и боље. Покушавамо, трудимо се, али морамо да поштујемо то да они ствари обављају феноменално. Верујем у наш тим и то да можемо да напредујемо", рекао је Фетел.

Вишеструки шампион Формуле 1 каже да ствари за Ферари могу да се промене.

"Имамо добар болид, али не успевамо да га пласирамо тамо где треба, тако да је веома тешко веровати. Сигуран сам да ће се ствари променити".

Он је ситуацију са Фераријем упоредио са Рубиковом коцком.

"Ситуација је сада као Рубикова коцка и ми морамо да је разрешимо. Морамо да нађемо неке момке који су добри у склапању Рубикових коцки за само пар минута. Неке веома паметне људе, јер ми имамо џиновску Рубикову коцку", изјаснио се Фетел.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар