Fetel o dominaciji Mercedesa...

Dosadno, traje već četiri godine! Nemački vozač Formule 1, Sebastijan Fetel, rekao je da je dosadno gledati dominaciju suparničkog tima Mercedesa.

Ostali sportovi 01.05.2019 | 08:15
Fetel o dominaciji Mercedesa...
Mercedes je početkom ove sezone F1 ispisao istoriju tako što je u četiri uzastopne trke imao oba predstavnika na prvom i drugom mestu.

Luis Hamilton i Valteri Botas su Mercedesu doneli čak 74 boda prednosti u poretku konsturktora Formule 1, posle samo četiri trke.

Fetel je poslednju trku, onu u Bakuu, završio na trećem mestu, a posle nje rekao da je dominacija Mercedesa dosadna.

"To je dosadno. Veoma je dosadno. Nisu u pitanju samo četiri trke, već četiri godine. Moramo da radimo više i bolje. Pokušavamo, trudimo se, ali moramo da poštujemo to da oni stvari obavljaju fenomenalno. Verujem u naš tim i to da možemo da napredujemo", rekao je Fetel.

Višestruki šampion Formule 1 kaže da stvari za Ferari mogu da se promene.

"Imamo dobar bolid, ali ne uspevamo da ga plasiramo tamo gde treba, tako da je veoma teško verovati. Siguran sam da će se stvari promeniti".

On je situaciju sa Ferarijem uporedio sa Rubikovom kockom.

"Situacija je sada kao Rubikova kocka i mi moramo da je razrešimo. Moramo da nađemo neke momke koji su dobri u sklapanju Rubikovih kocki za samo par minuta. Neke veoma pametne ljude, jer mi imamo džinovsku Rubikovu kocku", izjasnio se Fetel.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar