Сбербанк донирала рачунаре

Сбербанк Бања Лука настоји да што више буде укључена у активности заједнице у којој послује и да учествује у друштвено одговорним пројектима, те је у априлу донирала пет рачунара Технолошкој школи у Бањалуци. Рачунари су намијењени рачунарском кабинету ове школе, а ученицима ће омогућити квалитетнији и садржајнији рад.

Република Српска 30.04.2019 | 13:16
Сбербанк донирала рачунаре
Дејан Чутура, директор Технолошке школе у Бањалуци је у име школе преузео рачунаре, те се захвалио Сбербанци што је препознала њихове потребе и истакао да ће ова донација омогућити ученицима стицање знања и вјештина које су им неопходне на путу личног и професионалног развоја. Донацијом рачунара Технолошкој школи, Сбербанк Бања Лука је дала значајан допринос овој школској установи у будућности.

Друштвена одговорност је једно од основних начела пословања наше Банке и важан је дио корпоративне културе, а ова донација представља само неке у низу наших активности хуманитарног карактера, кроз које можемо створити боље и напредније окружење за све нас, поручили су из Сбербанке.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лука Лабан

30.04.2019 19:04

Знају ли ови из Сбербанке да у РС постоје школе у изразито неразвијеним општинама ( Рудо, Чајниче, Калиновик,Трново....) које немају рачунаре? Свака част БЛ али мислим да би требало помагати мјеста гдје дјеца немају рачунаре.

ОДГОВОРИТЕ