Sberbank donirala računare

Sberbank Banja Luka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima, te je u aprilu donirala pet računara Tehnološkoj školi u Banjaluci. Računari su namijenjeni računarskom kabinetu ove škole, a učenicima će omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad.

Republika Srpska 30.04.2019 | 13:16
Sberbank donirala računare
Dejan Čutura, direktor Tehnološke škole u Banjaluci je u ime škole preuzeo računare, te se zahvalio Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i istakao da će ova donacija omogućiti učenicima sticanje znanja i vještina koje su im neophodne na putu ličnog i profesionalnog razvoja. Donacijom računara Tehnološkoj školi, Sberbank Banja Luka je dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke i važan je dio korporativne kulture, a ova donacija predstavlja samo neke u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas, poručili su iz Sberbanke.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Лука Лабан

30.04.2019 19:04

Знају ли ови из Сбербанке да у РС постоје школе у изразито неразвијеним општинама ( Рудо, Чајниче, Калиновик,Трново....) које немају рачунаре? Свака част БЛ али мислим да би требало помагати мјеста гдје дјеца немају рачунаре.

ODGOVORITE