Није Мурињо био луд што је хтио да га прода...!

Да ли Марсијал зарађује 300. 000 евра недељно да би гледао саиграче како се загревају? Снимак који се појавио на друштвеним мрежама прети да живот француског напача у редовима Црвених ђавола претвори у прави пакао!

Фудбал 30.04.2019 | 21:05
Није Мурињо био луд што је хтио да га прода...!
Полако у Манчестер јунајтеду на површину излазе ствари које су излуђивале Жозеа Муриња, а једна од њих било је и понашање Антонија Марсијала, којег је Португалац желео да прода прошлог лета, али није пошто управа Црвених ђавола није могла да обезбеди адекватну замену за њега. Солскјер је вратио навијачима веру у Француза, али је након потписивања новог петогодишњег уговора у јануару поново покренуто питање његовог залагања на терену. Те приче су куминирале након недељног дербија са Челсијем, када се појавио снимак на друштвеним мрежама приликом загревања играча Јунајтеда пред меч.

На њему се види Марсијал како са рукама на леђима посматра саиграче како се загревају, а један од најоригиналнијих потписа за овај видео прилично је узбуркао страсти међу присталицама трофејног енглеског клуба:

"Упознајте нашег помоћног тренера Антонија Марсијала. Он зарађује 250.000 фунти (око 300.000 евра) недељно да би гледао наше играче како се загревају".

Његово понашање и став пред ову утакмицу очигледно нису прошле неопажено ни код менаџера Јунајтеда Олеа Гунара Солскјера, који је у 65. минуту утакмице уместо повређеног Рашфорда на послао Санчеза, али ту није био крај. Како пише Дејли мејл, Норвежанин је бес на крају утакмице искалио управо на Французу.

Тај инцидент склонио је фокус са форме и тренутног стања у којем се налази Давид де Хеа. Шпански чувар мреже је добио велику подршку од главног тренера и осталих играча, који су свесни да је био најважнији играч овог тима онда када је Јунајтед био у најлошијем тренутку.

"Не мислим да га требало дискредитовати и изненада рећи како је лош голман. Спасао нас је много пута ове сезоне. Овде смо да га подржимо. Ментално је стварно јак, иначе не би био најбољи играч клуба већ седам или осам година. Не постоји сумња у његове квалитете", поручио је Солскјер.

Манчестер јунајтед је у веома тешком тренутку, пошто је запао у лошу форму онда када су му бодови преко потребни у борби за пласман у Лигу шампиона наредне сезоне. Црвени ђаволи имају три бода мање од четвртопласираног Челсија, остварили су тек једну победу у последњих пет првенствених кола, а до краја сезоне их очекују мечеви са Хадерсфилдом и Кардифом. Јасно је да им ни две победе више не гарантују пласман на жељено место.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар